ModulWeb

Mi is ez?


A ModulWeb egy olyan rendszer, amelyben jelentõs költségek nélkül lehet Önnek is weblapja, mégsem kell lemondania egy professzionális weblap szolgáltatásairól és a mai kor igényének megfelelõ dizájnról.
Rendszerünkben elõre definiált modulokból rakjuk össze weboldalát, melyet mindennemû programozási ismeret nélkül Ön is megtehet!
Ez az oldal, amit éppen olvas, szintén ebben a rendszerben készült.

Kiknek ajánljuk?

  • Olyan cégeknek, akiknek még nem volt weblapjuk, így nem tudják, mennyi tényleges bevételt hoz majd nekik
  • Olyan cégeknek, nonprofit szervezeteknek, magánszemélyeknek, akiknek többre lenne szükségük egy névjegykártya-szintû weboldalnál, de nem tudnak ennek kifejlesztésére százezreket áldozni
  • Azoknak, akik a weblapjuk tartalmát gyakran szeretnék változtatni

Hogyan mûködik?

Keressen meg minket elérhetõségeinken, és egyeztessük le, mire is lenne szüksége!
A szükséges modulok alapján megegyezünk a rendszer használatának díjában, majd elkészítjük weboldala megjelenését, létrehozzuk a megbeszélt felépítést, amelyet késõbb Ön is módosíthat.
Természetesen tartalommal is fel kell töltenie a weboldalt, hisz anélkül mit sem ér - de ezt, és bármilyen változtatást, pár kattintással saját maga megtehet, nem kell külsõ segítséget kérnie!

Hogyan fog kinézni a weblapom?

Kész sablonokat inkább nem kínálunk, hiszen olyan nincs, hogy egy kicsit se kelljen testre szabni õket. Ellenben tudunk mutatni nagyon sok mintát, amely alapján választhat, hogy mi tetszene Önnek. Természetesen egyedi elképzelések megvalósítására is lehetõség van.
Egyszerûbb dizájnokat rendkívül kedvezõ áron vagy akár ingyen is elkészítünk Önnek, de profi dizájnerünk segítségével bármilyen elképzelését megvalósítjuk. Csak a dizájn elkészítésének egyszeri költségét kell kifizetni, a rendszer használatának ára ettõl nem növekszik.

Milyen címen lesz elérhetõ a weboldalam?

Javasoljuk, hogy weboldalához regisztráljon domain nevet, így http://www.amit_on_szeretne.hu formában lesz elérhetõ. Ezt partner regisztrátorunknál vagy bármely Önnek tetszõ helyen is megteheti.
Amennyiben nem szeretne saját domain nevet, a rendszer használatának árában biztosítjuk a weblaphoz a www.amit_on_szeretne.modulweb.hu címet.

Milyen költségeim lesznek?

Amennyiben semmilyen kiegészítõ szolgáltatást nem kíván igénybevenni, csak a rendszer használatának éves díját kell kifizetnie, semmilyen egyéb rejtett költség nincs. A rendszer használatának ára magában foglalja a tárhely árát is. Pontos árat az igények felmérése után tudunk mondani, de akár már 20-40.000 Ft egyszeri kiadással elindulhat.

Megrendelés

Megrendeléshez kérjük, keressen minket a Kapcsolat oldalon található elérhetõségeinken.